Jij wil content
waar je wat van

Want saaie en slechte e-learning
bestaat er al genoeg.

Laat je doelgroep groeien ...

Niet iedereen staat te springen als hij iets ‘moet’ leren. Begrijpelijk. Bovendien kost leren en ontwikkeling nu eenmaal tijd.
Dan kun je maar beter zorgen dat het aantrekkelijk, relevant en effectief is. 

Ontdek wat ik voor je kan betekenen.

nieuwe e-learning

Jij wilt een nieuwe e-learning ontwikkelen. Maar weet niet waar te beginnen. Misschien heb je onvoldoende expertise in huis. Of ontbreekt het je aan tijd.

blended learning

E-learning kan klassikale (bedrijfs)trainingen ondersteunen. Lerenden hebben een geduldige leraar erbij, en jij kunt zo nog beter gebruikmaken van de trainingstijd.

scripts & filmpjes

Beelden zeggen meer dan 1.000 woorden. Laat zien hoe iets werkt, of hoe je iets uitvoert. Hoe herkenbaarder het beeld voor de doelgroep is, hoe beter.

e-learning optimaliseren

Gaat jullie e-learning alweer een tijdje mee? Of heb je feedback waarmee je e-learning modules wilt verbeteren? Met een frisse blik zijn jullie modules weer up-to-date.

Nieuwe e-learning ontwikkelen

Ik ontwikkel jouw e-learningmodules van A tot Z. Samen bepalen we de gewenste leeruitkomst en daarna ga ik aan de slag: praten met inhoudsdeskundigen, bronmateriaal raadplegen, effectieve werkvormen bedenken, schrijven (en vooral veel schrappen). Is een eindtoets nodig? Dan zorg ik ook voor onderscheidende toetsvragen.

Jij krijgt content met de snap-factor. Content waar jouw doelgroep wat van opsteekt: heldere en begrijpelijke teksten, duidelijke afbeeldingen en illustraties, en als het nodig is, ook glasheldere filmpjes.

E-learning optimaliseren

Ik kijk met een didactische én communicatiekundige blik naar jullie bestaand materiaal. Ik check de snap-factor in jullie e-learning.

Zo zie ik mogelijkheden om de opbouw en begrijpelijkheid te verbeteren, en spot ik kansen om lerenden nog actiever de inhoud te laten verwerken. Natuurlijk check ik ook of (toets)vragen daadwerkelijk bijdragen aan dat wat jouw doelgroep moet leren.

Ik kan bestaande e-learning herontwikkelen. Maar je kunt natuurlijk ook zelf de verbeterpunten aanpassen. Zo weet je zeker dat jouw doelgroep echt wat leert.

“Blij dat we jou aan boord hebben.
Het is zo fijn om een concept uit te leggen en op te schrijven, en dat door jouw bril vertaald te zien worden naar leerinhoud!
Je hebt er een gave voor.”

Henri Koppen (CTO bij Arda)
over de Arda-module Herkennen veilige web- en mailadressen

Blended learning

E-learning kan een waardevol onderdeel zijn van een blended learning traject. Het is een zeer geduldige leraar. Nooit te beroerd om het nóg een keer uit te leggen. Je doelgroep doet zo kennis op en jij houdt tijd over om tijdens de training of klassikale bijeenkomsten op zaken in te gaan die écht belangrijk zijn.

Ik stem e-learning, trainingsinhoud en eventuele praktijkopdrachten op elkaar af zodat jouw doelgroep een effectieve leerervaring heeft.

Scripts, voiceover-teksten en filmpjes

Op YouTube staan talloze filmpjes. Handig voor een e-learning, zou je denken. Maar meestal zijn de filmpjes te lang. (2-3 minuten is vaak lang genoeg, wist je dat?) Of ze laten net niet zien wat voor jóuw doelgroep belangrijk is. Of leggen het niet duidelijk uit.

Wil je dat de lerende echt iets opsteekt van een filmpje? Dan is een filmpje of animatie op maat de beste oplossing. Ik help jou met heldere scripts en voiceoverteksten voor animaties en filmpjes. Zo krijgt jouw doelgroep relevante informatie in een herkenbare context. Wel zo duidelijk.

Ik kan opnamen voor je begeleiden. En de contacten om scripts werkelijkheid te laten worden? Die heb ik natuurlijk ook.

Zoek jij iemand die...

Ontwikkelen jullie andere digitale leeroplossingen, zoals serious gaming voor bedrijven? En hebben jullie tijdelijk extra ‘handen’ nodig? Leuk! Ik hou ervan om elkaar te inspireren en samen met verschillende disciplines te werken aan toffe leeroplossingen!